A A A
Документа

Учешће Аутономне покрајине Војводине у конзорцијуму „Региони за иновације” на „Отвореним данима”  2015. године у Бриселу


Радионица „Региони за иновације – одговорно истраживање и иновације као део регионалног иновативног еко-система”, одржаће се 13. октобра 2015. године (од 9.00 до 13.00 часова) у Кући региона Лођ (Łódzkie House), на Тргу Мари Луиз 2(Square Marie-Louise 2) у Бриселу.

„Региони за иновације – одговорно истраживање и иновације као део регионалног иновативног еко-система” назив је радионице коју на „Отвореним данима” 2015. године (Open days 2015) организује Аутономна покрајина Војводина, с још десет партнера из више европских земаља. Радионица се организује у оквиру категорије „Региони отворени за пословне подухвате” и намењена је националним, регионалним и локалним доносиоцима одлука, заинтересованој јавности, компанијама, финансијским институцијама, европским и националним удружењима, академској заједници, студентима и истраживачима.

Радионица ће бити организована 13. октобра 2015. године, од 9.00 до 13.00 часова, у Кући региона Лођ (Łódzkie House), на Тргу Мари Луиз 2 (Square Marie-Louise 2) у Бриселу.

Више информација можете пронаћи
овде

Пошаљите ову страницу
E-mail primaoca:
Vaš e-mail:
Vaše ime:
Naziv poruke:
Tekst poruke:
E-mail format: