A A A
Вести
 • Представљени лидери у привлачењу инвестиција у Војводини Четвртак, 19. Април 2018. 13:10
  Покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић, присуствовао је данас у организацији Покрајинске владе и Националне алијансе за локални економски развој (НАЛЕД), манифестацији „Лидери инвестиција у Војводини“ где су представњени примери најбољих пракси системског приступа економском развоју и привлачењу улагања које примењују АП Војводина и њене општине. Поред потенцијала Руме, Сомбора и Новог Сада, у домену привлачења инвестиција и унапређења општинских услуга представљени су резултати новог истраживања НАЛЕД о спремности локалних самоуправа у Војводини да подстичу развој локалне привреде.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Отворен Други позив за подношење предлога пројеката у оквиру Програма прекограничне сарадње Србија – Република Хрватска 2014-2020 Уторак, 17. Април 2018. 15:50
  Помоћник покрајинског секретара за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Јован Подрашчанин присуствовао је данас свечаној конференцији, одржаној у Градској кући у Суботици, поводом отварања Другог позива за достављање предлога пројеката Интеррег ИПА Програма прекограничне сарадње Хрватска - Србија за период 2014 -2020.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Одржано пето заседање Заједничке комисије Србије и Баден – Виртемберга Уторак, 17. Април 2018. 13:30
  Покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну управу Огњен Бјелић присуствовао је, у својству координатора прве радне групе, петом заседању Заједничке комисије Србије и Баден-Виртемберга. Председавајући српског и немачког дела Заједничке комисије, потписали су данас у присуству премијера Владе Србије Ане Брнабић и премијера Баден-Виртемберга Винфрида Кречмана, Протокол о унапређењу сарадње имеђу Србије и немачке покрајине Баден-Витемберг.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Одржана конференција „Дуално образовање - један европски модел за Србију“ Четвртак, 12. Април 2018. 15:10
  Покрајински секретар за регионални развој, међурегоналну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић, присусутвовао је данас конеференцији „Дуално образовање – један европски модел за Србију“ одржаној у Мастер центру Новосадског сајма. Дуално образовање је проверен систем стручног образовања младих људи са циљем обезбеђивања услова за стицање усавршавање и развој компетенција које су у складу са потребама савременог тржишта.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Нове инвестиције у севреноисточној индустријској зони Инђије Уторак, 03. Април 2018. 14:50
  Покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, Огњен Бјелић данас је обишао северноисточну радну зону и фабрику „Техноекспорт“ у општини Инђија. У северноисточној радној зони, која спада у најопремљеније у земљи и налази се у близини аутопута између Београда и Новог Сада , очекује се реализација шест нових инвестиција са чијим инвеститорима су уговори већ потписани.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Секретар Огњен Бјелић посетио општину Сребреница Петак, 30. Март 2018. 15:55
  Покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић, састао се данас у Сребреници са начелником општине Младеном Грујичићем са којим је разговарао о јачању односа између АП Војводине и општине Сребреница. Секретар Бјелић борави у узвратној посети Сребреници, чија је делегација недавно посетила АП Војводину, у циљу наставка и продубљивања сарадње која је могућа у бројним областима, посебно у привреднм сектору, области здравства и размени знања из области науке и образовања..
  ОПШИРНИЈЕ
 • Конкурс за суфинансирање пројеката јединица локалних самоуправа стратешког значаја у области регионалног развоја - рок 20.04.2018. Четвртак, 29. Март 2018. 9:20
  На основу члана 38. став 1. Покрајинске скупштинске одлуке о покрајинској управи („Сл. лист АПВ“, број 37/2014, 54/2014-други пропис, 37/2016 и 29/2017) и члана 21., члана 22. став 4. и члана 25. Покрајинске скупштинске одлуке о буџету АП Војводине за 2018. годину („Сл. лист АП Војводине“, број 57/2017), Покрајински секретаријат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу расписује: КОНКУРС за суфинансирање пројеката јединица локалних самоуправа стратешког значаја у области регионалног развоја
  ОПШИРНИЈЕ
Пошаљите ову страницу
E-mail primaoca:
Vaš e-mail:
Vaše ime:
Naziv poruke:
Tekst poruke:
E-mail format: