A A A
Вести
 • Представљен годишњи извештај Европске комисије за Србију Уторак, 08. Мај 2018. 14:30
  Данас је у Скупштини АП Војводине представљен годишњи извештај Европске комисије о напретку Србије у преговарачком процесу придруживања Европској унији, који обухвата период од октобра 2016. до фебруара 2018. године. Представљању годишњег извештаја присусутвовао је помоћник покрајинског секретара за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самопуправу, Небојша Дракулић.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Представљена туристичка понуда и културно наслеђе Војводине у Бриселу Понедељак, 07. Мај 2018. 16:00
  У оквиру манисфестације Дани Европе и 4. Заседања Европског комитета региона у Бриселу, последњи дан боравка, земље учеснице презентовале су своје културне и привредне потенцијале. Изложбени штанд је имала и АП Војводина, где је представљена туристичка понуда, културно наслеђе и природне лепоте Војводине, покрајинске институције као и активности Канцеларије АП Војводине у Бриселу.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Бјелић на 4. заседању Европског комитета региона ЕУ - Србија у Бриселу Петак, 04. Мај 2018. 15:50
  Покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић, у својству члана консултативног одбора, у име АП Војводине борави у Брисeлу, поводом заседања 4. Заједничког консултативног одбора Комитета региона и Републике Србије, а у оквиру форума "Дан проширења ЕУ". Током боравку у Бриселу, Бјелић се састао са представницом Европског научног савета др Горданом Поповић, са којом је разговарао о продубљивању сарадње у области науке и истраживања.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Бјелић на обележавању стогодишњице смрти Гаврила Принципа Понедељак, 30. Април 2018. 13:10
  Покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић, положио је јуче венце на спомен обележју у Босанском Грахову, поводом стогодишњице смрти борца за слободу и правду, Гаврила Принципа. Као члан Младе Босне, у знак протеста против аустроугарског окупатора и тежње већинског српског народа ка слободи и уједињењу, Гаврило Принцип је 28. Јуна 1914. године извршио атентат на аустроугарског престолонаследника Франца Фердинанда.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Округли сто „Подршка општинама Бачке и Срема кроз ЕУ фондове“ Четвртак, 26. Април 2018. 14:50
  Помоћник покрајинског секретара за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Јован Подрашчанин, присуствовао је данас округлом столу у Привредној комори Војводине, где је разговарано о спровођењу мера подршке у општинама Бачке и Срема кроз фондове Европске уније. Подрашчанин је истакао да је стварање услова за привлачење инвестиција преко ИПА и других фондова који стоје на располагању у процесу придрживања Европској унији, од суштинске важности.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Одражан тематски скуп Пољопривреда - од загађивача до чувара животне средине – услов за интеграције у ЕУ Четвртак, 26. Април 2018. 14:50
  Помоћник покрајинског секретра за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Небојша Дракулић, присуствовао је данас тематском скупу посвећеном заштити животне средине као једном од услова за интеграције у Европску унију. На скупу који је реализован у организацији Привредне коморе Војводине, Задружног савеза Војводине и акционарског друштва Пољопривредник, било је речи о усаглашавању националне с европском законском регулативом, по питању еколошког приступа пољопривреди,
  ОПШИРНИЈЕ
 • Конкурс за попуњавање једног извршилачког места Уторак, 24. Април 2018. 6:00
  На основу члана 94. Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе („Сл. гласник РС“, број 21/16) и члана 17. став 1, члана 18. став 2, члана 19. став 2, члана 20. и 21. Уредбе о спровођењу интерног и јавног конкурса за попуњавање радних места у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе ("Сл. гласник РС", број 95/16) и члана 24. став 2. Покрајинске скупштинске одлуке о покрајинској управи („Службени лист АПВ“ број 37/14, 54/14-др. одлука и 37/16) оглашава се: ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ПОПУЊАВАЊЕ ИЗВРШИЛАЧКОГ РАДНОГ МЕСТА У ПОКРАЈИНСКОМ СЕКРЕТАРИЈАТУ ЗА РЕГИОНАЛНИ РАЗВОЈ, МЕЂУРЕГИОНАЛНУ САРАДЊУ И ЛОКАЛНУ САМОУПРАВУ
  ОПШИРНИЈЕ
Пошаљите ову страницу
E-mail primaoca:
Vaš e-mail:
Vaše ime:
Naziv poruke:
Tekst poruke:
E-mail format: