A A A
Вести
 • ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ПОПУЊАВАЊЕ ИЗВРШИЛАЧКОГ РАДНОГ МЕСТА У ПОКРАЈИНСКОМ СЕКРЕТАРИЈАТУ ЗА РЕГИОНАЛНИ РАЗВОЈ, МЕЂУРЕГИОНАЛНУ САРАДЊУ И ЛОКАЛНУ САМОУПРАВУ Петак, 14. Децембар 2018. 9:10
  На основу члана 94. Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе („Сл. гласник РС“, број 21/16) и члана 17. став 1, члана 18. став 2, члана 19. став 2, члана 20. и 21. Уредбе о спровођењу интерног и јавног конкурса за попуњавање радних места у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе ("Сл. гласник РС", број 95/16) и члана 24. став 2. Покрајинске скупштинске одлуке о покрајинској управи („Службени лист АПВ“ број 37/14, 54/14-др. одлука и 37/16) оглашава се: ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ПОПУЊАВАЊЕ ИЗВРШИЛАЧКОГ РАДНОГ МЕСТА У ПОКРАЈИНСКОМ СЕКРЕТАРИЈАТУ ЗА РЕГИОНАЛНИ РАЗВОЈ, МЕЂУРЕГИОНАЛНУ САРАДЊУ И ЛОКАЛНУ САМОУПРАВУ I Орган у ком се попуњава радно место: Покрајински секретаријат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, Булевар Михајла Пупина 16, Нови Сад II Радно место које се попуњава: Саветник за реализацију инвестиционих пројеката – 1 извршилац, на неодређено време
  ОПШИРНИЈЕ
 • Боља комуникација путем нових софтверских решења Четвртак, 13. Децембар 2018. 13:40
  Завршна конференција на тему регионалног развоја, коју организује Покрајински секретаријат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу одржана је 13. децембра 2018. године у Градској кући у Зрењанину. Како је, отварајући конференцију, рекао помоћник у Покрајинском секретаријату за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Небојша Дракулић конференција је организована са циљем упознавања са ситуацијом у локалним самоуправама, а поготово када је у питању равномерни регионални развој.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Дракулић: Заједнички приоритети развоја економски ће оснажити општине Уторак, 11. Децембар 2018. 14:10
  Помоћник у Покрајинском секретаријату за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Небојша Дракулић отворио је трећу у низу конференција на тему регионалног развоја, којa je одржана 11. децембра 2018. године у Суботици. Он је овом приликом рекао да је данашња конференција организована као израз заједничког гледања на приоритете развоја, а поготово када су у питању начела Европске уније која се односе на равномерни регионални развој.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Потребно је мотивисати локалне самоуправе да идентификују развојне потребе Понедељак, 10. Децембар 2018. 13:03
  Друга у низу конференција на тему регионалног развоја, коју организује Покрајински секретаријат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу одржана је 10. децембра 2018. године у Сомбору, а циљ је упознавање представника локалних самоуправа и канцеларија за локални економски развој са значајем и могућностима регионалног развоја, кроз паметну специјализацију и путем коришћења доступних европских фондова.
  ОПШИРНИЈЕ
 • У Сремској Митровици одржана конференција o регионалнoм развоју Петак, 07. Децембар 2018. 13:30
  Подсекретар у Покрајинском секретаријату за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Небојша Војновић рекао је на конференцији „Регионални развој“ у Сремској Митровици, која је одржана 7. децембра 2018. године, да је ово прва у низу конференција коју организује ресорни секретаријат, а која ће бити организована у још три града у Војводини. На овим конференцијама ће бити презентована нова платформа за регионални развој, како би се на основу прикупљених информација равномерно распоредила средства за локалне самоуправе према препознатим потребама, чиме ће се усмерити њихов развој. - Свесни смо чињенице да нема динамичног регионалног развоја без адекватног сензибилитета за дугорочно и усклађено планирање потреба на одређеном територијалном подручју - изјавио је подсекретар Војновић, истакаваши да кроз институције локалне самоуправе ресорни секретаријат подржава све пројекте који подижу развојни капацитет општина и градова, чинећи их погодним амбијентом за стране инвестиције и развој малих и средњих предузећа, примарно у функцији креирања нових радних места и квалитетнијег живота грађана.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Интензивирање односа АП Војводине и кинеске провинције Фуђиен Среда, 05. Децембар 2018. 12:40
  Председник Покрајинске владе Игор Мировић и генерални директор Канцеларије за спољне послове Народне Владе Провинције Фуђиен, Ванг Тјенминг, данас су парафирали Писмо о намерама, којим се успоставља сарадња између АП Војводине и те кинеске провинције. Уочи потписивања документа, одржан је састанак са привредно–пословном делегацијом те провинције, на ком је оцењено да је овим парафом створен оквир за успостављање сарадње у бројним областима од заједничког интереса.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Дракулић и конзул Тадић: Настављамо са подршком српским институцијама у Румунији Четвртак, 29. Новембар 2018. 13:40
  Помоћник секретара за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, Небојша Дракулић током борвка у Румунији поводом седнице Скуштине Еврорегије ДКМТ-а одржане у Темишвару, састао се данас и са генералним конзулом Репбулике Србије у Темишвару, Владаном Тадићем. Тадић и Дракулић сагласили су се, да две регије негују пријатељске односе и остварају одличну сарадњу нарочито путем пројеката прекограничене сарадње Руминије и Србије у чему велику улогу игра управо ефикасна сарадња у оквиру Еврорегије Дунав-Криш-Мориш-Тиса.
  ОПШИРНИЈЕ
Пошаљите ову страницу
E-mail primaoca:
Vaš e-mail:
Vaše ime:
Naziv poruke:
Tekst poruke:
E-mail format: